Conferință internațională despre educația ecumenică la Sibiu

Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna” din Sibiu va găzdui în perioada 9 – 12 noiembrie conferința cu tema: „Mișcarea ecumenică în educația teologică și în viața bisericilor ortodoxe”. Conferința este organizată de Consiliul Mondial al Bisericilor în colaborare cu Facultatea de Teologie din Sibiu.

Mai multe detalii cu privire la această conferință a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Daniel Buda, organizatorul conferinței: „Scopul acestei conferințe este de a analiza modul în care este predat ecumenismul în diferite facultăți de teologie din întreaga lume, precum și de a încerca dezvoltarea unei strategii comune în vederea predării în mod sistematic a studiilor ecumenice. Biserica Ortodoxă Română este reprezentată la această conferință de către părintele consilier patriarhal Michael Tița și de părintele prof. dr. Nicolae Moșoiu de la Facultatea de Teologie ‘Andrei Șaguna’ din Sibiu”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…