Conferința „Educația din perspectiva valorilor” la Alba Iulia

În perioada 29-30 octombrie, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia găzduiește Conferința internațională „Educația din perspectiva valorilor”, informează TRINITAS TV. Întrunirea își propune să ofere un cadru de prezentare și dezbatere a cercetărilor realizate de cadre didactice din învățământul universitar și de cercetători din institute specializate în cercetări din domeniul educațional și din mediul cultural.

„Conferința este organizată de Catedra de Pedagogie, Psihologie și Didactică a Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia. Este pentru prima dată când la nivel național este asumată o astfel de temă și o astfel de abordare în care sunt aduse la aceeași masă domenii diferite, dar care se ocupă foarte mult de problematica formării umane”, a spus Pr. Lect. Dr. Dorin Opriș de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia.

La conferința internațională de la Alba Iulia participă profesori din mediul universitar, cercetători din institute de specialitate, teologi, economiști, istorici, filologi, muzicieni și arhitecți preocupați de impactul artelor asupra rezultatelor educației realizată la început de secol XXI.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…