Conferință duhovnicească la Tulcea

Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români filiala Tulcea a organizat miercuri, 22 februarie 2012, în Sala Teatrului „Jean Bart” din Tulcea conferința cu tema „Omul contemporan între știință și conștiință” susținută de către Pr. Prof. univ. dr. Vasile Gavrilă de la Facultatea de Teologie Justinian Patriarhul din București.

La această manifestare a fost prezent Preasfințitul Părinte Visarion, Episcopul Tulcii care a rostit un cuvânt de binecuvântare, după cum ne-a menționat Arhid. Vasile Iulian.

„Am socotit ca aceste două evenimente să le încununăm prin această conferință care a tratat despre Omul contemporan între știință și conștiință. Am avut bucuria, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, să vină de la București părintele prof. univ. dr. Vasile Gavrilă care ne-a introdus în această atmosferă duhovnicească a Postului Mare în care vom intra peste câteva zile, dar și în această problemă de o deosebită importanță, și anume a valorii omului în societatea contemporană”, a spus Preasfinția Sa, după cum informează TRINITAS TV.

În deschiderea conferinței un grup coral al Seminarului Teologic din Tulcea a prezentat un buchet de cântări specifice perioadei Triodului.

A participat o asistență numeroasă între care și mulți tineri de la liceele tulcene.

Comentarii Facebook


Știri recente