Conferință duhovnicească la Cluj

ASCOR Cluj continuă șirul serilor duhovnicești din Postul Nașterii Domnului. Credincioșii clujeni se vor întâlni Miercuri, 21 noiembrie 2012, cu Înaltpreasfințitul Serafim Joantă, Mitropolitul Germaniei, Europei Centrale și de Nord, potrivit Radio Renașterea. Programul evenimentului va fi cel obișnuit, și anume, la ora 18:00 la catedrala mitropolitană din Cluj-Napoca, Înaltpreasfinția Sa va participa la Slujba Vecerniei și va ține un cuvânt de folos. Apoi se va întâlni pentru un dialog cu tinerii.

Tot săptămâna aceasta, joi, 22 noiembrie va fi prezent la Cluj pr.conf.dr. Constantin Necula, profesor la facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu. Întâlnirea cu părintele se va desfășura după același program: ora 18:00 la catedrala mitropolitană părintele va participa la Slujba Vecerniei și va ține un cuvânt de învățătură urmând ca la ora 20:00 la amfiteatrul de la Facultatea de Chimie să se întâlnească într-un dialog cu tinerii.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…