Conferință duhovnicească la Biserica Sfântul Haralambie – Harșu din Craiova

La Biserica „Sfântul Haralambie – Harșu” din Craiova s-a desfășurat vineri, 30 martie 2012, începând cu ora 18.00, o conferință duhovnicească cu tema: „Mama creștină – Izvor de viață”, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

Invitatul serii a fost părintele profesor Tudorică Mihalache, de la Biserica „Sfântul Nicolae – Ungureni” din Craiova. Evenimentul religios a avut loc în cadrul manifestărilor derulate de această parohie, în perioada 2 martie – 6 aprilie, sub genericul „Serile Harșu”.

„Conferințele duhovnicești, cu teme alese de către invitați, se desfășoară după Taina Sfântului Maslu. În această seară s-a săvârșit Denia Acatistului Bunei-Vestiri, dedicată Sfintei Fecioare Maria. A fost aleasă această temă pentru că Maica Domnului este un model pentru toate femeile, în special pentru cele care doresc să devină mame creștine adevărate, bucurându-se de cel mai mare dar pe care îl are femeia, acela de a da viață. Dăruirea vieții aduce cu sine foarte multe responsabilități care trebuie promovate, cunoscute și asumate”, a precizat părintele Viorel Dică, consilier patrimoniu și construcții bisericești în cadrul Arhiepiscopiei Craiovei și parohul Bisericii Sfântul Haralambie – Harșu.

Comentarii Facebook


Știri recente