Conferință duhovnicească în cadrul Serilor duhovnicești Filocalia, la Târgu Jiu

Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români (ASCOR), filiala „Sfântul Irodion de la Lainici” Târgu-Jiu, organizează în perioada 26-28 noiembrie 2012 ediția a XX-a a întâlnirilor duhovnicești „Filocalia”, care este găzduită de Casa Armatei, începând cu ora 18.00. Cu acest prilej, în cadrul fiecărei întâlniri au susținut câte o conferință Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, Preasfințitul Părinte Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanaților, și Preasfințitul Părinte Emilian Lovișteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului.

În cea de-a doua zi a manifestărilor, marți, 27 noiembrie, în cadrul întâlnirii cu tinerii membrii ai ASCOR-ului din Tg. Jiu, Preasfințitul Părinte Emilian Lovișteanul a susținut conferința cu tema „Prietenia cu Dumnezeu și prietenia cu oamenii”. La eveniment au parte numeroși tineri, elevi și studenți din municipiul Tg. Jiu, informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Râmnicului.

Parteneri la organizarea serilor „Filocalia” sunt Consiliul Județean Gorj, Școala Populară de Arte Târgu-Jiu, Casa Armatei, Protopopiatele Târgu-Jiu Nord și Târgu-Jiu Sud.

Comentarii Facebook


Știri recente