Conferință despre importanța familiei preotului

S-a finalizat astăzi, 19 septembrie, a treia sesiune, din seria conferințelor preoțești de la Slănic Moldova, derulate sub genericul „Familia preotului – model pentru familia creștină”, informează TRINITAS TV.

Conferința a fost prezidată de Preasfințitul Părinte Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului și a avut ca invitat pe Pr. Ion Vicovan, Profesor al Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași.

Conferințe de acest fel au avut loc în această perioadă cu slujitorii sfintelor altare din toate cele șase protopopiate ale Eparhiei Romanului și Bacăului.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…