Conferinta despre dezvoltarea rurala din Romania, organizata de Mitropolia Moldovei si Bucovinei si Guvernul Marii Britanii

La Centrul Cultural-Pastoral ‘Sf Daniil Sihastrul’ din Durau, judetul Neamt, va avea loc intre 4 si 5 octombrie conferinta de lucru pentru factorii de decizie si specialisti implicati in domeniul dezvoltarii rurale in Romania.

Conferinta este organizata de Mitropolia Moldovei si Bucovinei, prin Sectorul Misiune si Prognoza Social-Pastorala, in parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Internationala al Guvernului Marii Britanii. Participantii vor veni din judetele Vaslui, Botosani, Iasi si Neamt, dar vor fi prezenti si specialisti la nivel national si international, precum si politicieni.

Perspectiva comunitara va fi prezentata de experti de la Comisia Europeana si din tari membre ale Uniunii Europene.

In prima zi vor fi discutate aspecte referitoare la dezvoltarea rurala in cadrul regional, national si european, urmand ca a doua zi discutiile sa fie concentrate pe grupe de lucru asupra activitatilor la nivel comunal si judetean din regiunea Nord-Est a Romaniei.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…