Conferința dedicată Tainei Sfintei Cununii, la Bârlad

În sala de ședințe a Centrului de afaceri Bârlad a avut loc ieri, 2 noiembrie 2011, conferința pastoral-misionară a preoților din Protopopiatul Bârlad.

Delegatul Preasfințitului Corneliu, Episcopul Hușilor, a fost arhim. Serafim Bodnar, consilier economic al Episcopiei Hușilor. Tema întrunirii cu titlul Taina Sfintei Cununii a fost prezentată de pr. Teofil Ștefănică de la parohia Domneasca II.

‘Preoții au intervenit pe marginea referatului expus, aducând în discuție probleme practice întâlnite în contextul zilelor noastre. S-au abordat mai multe puncte care țin de activitatea administrativ-pastorală din parohiile Protopopiatului Bârlad’, a relatat pentru Ziarul Lumina, pr. Vasile Lăiu, protopop al Protopopiatului Bârlad.

Ieri după-amiază, arhim. Serafim Bodnar și pr. protopop Vasile Lăiu au vizitat mai multe șantiere ale parohiilor care derulează lucrări de construcție la biserici sau case parohiale.

Foto: Arhivă Ziarul Lumina

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…