Conferința de toamnă a preoților din Protopopiatul Cluj 2

Preoții din Protopopiatul Cluj 2 s-au întrunit zilele trecute în cadrul conferinței de toamnă, aceasta fiind prezidată de Înalt Preasfințitul Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului. Întâlnirea a avut loc în Sala „Nicolae Ivan” a Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca și a fost precedată de o slujbă de Te Deum, după cum informează „Ziarul Lumina”.

În cadrul întrunirii a fost abordată tema „Misiunea ortodoxă astăzi – Mijloace pentru dinamizarea activității pastoral-misionare”. La final a avut loc un miniconcert de cântări religioase interpretate de Corala „Prof. Dr. Vasile Petrașcu” a preoților din Protopopiatul Cluj 2, câștigătoarea locului II în cadrul ultimei ediții a Concursului de muzică bisericească „Lăudați pe Domnul” organizat de Patriarhia Română la București. Corala a fost dirijată de arhid. Daniel Frumos. După recitalul susținut de corală, IPS Andrei a acordat dirijorului și membrilor coralei câte o Diplomă de Aleasă Cinstire.

Membrii coralei au donat premiul în bani obținut la București, în cadrul concursului, Centrului de îngrijiri paliative „Sfântul Nectarie” al Arhiepiscopiei Clujului care va fi inaugurat pe 9 noiembrie.

Comentarii Facebook


Știri recente