Conferința Cultura și spiritualitatea românească – moștenire și responsabilitate pentru generația tânără, la Râmnicu Vâlcea

În Sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea, miercuri, 13 iulie 2011, începând cu ora 10:00, Preasfințitul Părinte Emilian Lovișteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, a susținut o conferință pe tema Cultura și spiritualitatea românească – moștenire și responsabilitate pentru generația tânără, informează arhiram.ro.

Manifestarea, organizată de Fundația Casa Cărții, s-a desfășurat în cadrul proiectului Ne pregătim pentru România aflat sub semnul Anului European al Voluntariatului, proiect ce are ca grup-țintă tineri din clasele a IX-a și a X-a de la liceele vâlcene.

Tinerii liceeni au ascultat cu interes prelegerea Preasfințitului Părinte Emilian, adresându-i la final mai multe întrebări pe marginea temei dezbătute.

Comentarii Facebook


Știri recente

Moaștele Sfântului Ioan Botezătorul ajung la Urziceni

Credincioșii din Urziceni pot aduce cinstire moaștelor Sfântului Ioan Botezătorul în Catedrala „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, la finalul acestei săptămâni. Sfintele moaște ajung joi după-amiază, la ora 15.30. „Preoți, credincioși și copii purtând flori…