Conferința cu tema Sfântul Ierarh Calinic – model de viață în Hristos, la Râmnicu Vâlcea

În ziua de prăznuire a Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica, Joi, 11 aprilie 2013, Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Mitropolitul Olteniei, la invitația Înaltpreasfințitului Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului, va susține la Râmnicu Vâlcea Conferința cu tema Sfântul Ierarh Calinic – model de viață în Hristos.

Manifestarea continuă seria întâlnirilor duhovnicești Libertatea creștină în iubirea lui Dumnezeu și a oamenilor, conferințe inițiate de către Preasfințitul Emilian Lovișteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului în Anul omagial al Sfinților Împărați Constantin și Elena în Patriarhia Română.

În anul 2012, la inițiativa și cu purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Acad. Dr. Irineu, au fost aduse în Mitropolia Olteniei Moaștele Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica, moment care a devenit un reper în viața duhovnicească a clerului și credincioșilor din Oltenia.

Conferința cu tema Sfântul Ierarh Calinic – model de viață în Hristos, va avea loc de la ora 18.00 în Sala Iosif Episcopul a Așezământului Pastoral – Social Sfântul Ierarh Calinic.

Comentarii Facebook


Știri recente