Conferință ASCOR la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad

Joi, 8 martie 2012, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Timotei al Aradului și la invitația Domnului Tudor Țuglea, Vicepreședintele ASCOR – Arad, Preasfințitul Părinte Siluan, Episcopul Eparhiei Ortodoxe Române din Ungaria, a susținut în Aula Facultății de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din Arad, conferința cu tema „Importanța relației personale cu Mântuitorul Iisus Hristos, în viața duhovnicească a credincioșilor”, informează Biroul de Presă al Episcopiei Ortodoxe Române din Ungaria. Manifestarea se înscrie în seria conferințelor organizate de ASCOR – Arad, în perioada Postului Mare.

Pornind de la darurile pe care Dumnezeu le-a făcut oamenilor prin Persoana Mântuitorului Iisus Hristos, născut pentru noi, oamenii, și pentru a noastră mântuire și de la perioada specială a Postului Mare, perioadă de nevoință pentru a ne însuși aceste daruri și a răspunde chemării lui Dumnezeu, Preasfințitul Părinte Siluan le-a vorbit numeroșilor credincioși prezenți la această conferință despre importanța deosebită a relației personale cu Mântuitorul Iisus Hristos, pe care trebuie să o aibă fiecare credincios. În partea a doua a conferinței a răspuns diferitelor întrebări puse în scris de către participanți.

Conferințele de acest gen prezintă preocuparea constantă a membrilor ASCOR-ului de a veni în întâmpinarea activităților misionar-pastorale desfășurate de către Arhiepiscopia Aradului în folosul credincioșilor.

Comentarii Facebook


Știri recente