Conferința anuală a Centrului de Cercetări Interdisciplinare Religie și Știință a Facultății de Teologie din Târgoviște

Joi, 30 Octombrie 2008 va avea loc în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă a Universității „Valahia” din Târgoviște, cu binecuvântarea Înaltpreasfinției Sale Prof. Univ. Dr. Mitropolit NIFON, Decanul Facultății, Conferința anuală a Centrului de Cercetări Interdisciplinare Religie și Știință – Sf. Maxim Mărturisitorul, cu tema: Adevăr și cunoaștere în cercetarea teologică și științifică actuală privind viața și persoana umană.

Evenimentul este organizat împreunã cu Institutul de Cercetări Științifice Tehnologice și Multidisciplinare – ICSTM și Facultatea de Științe și Arte a Universitãții „Valahia” din Târgoviște.

Evenimentul are un caracter pluridisciplinar și exprimă preocupările științifice, atât ale profesorilor Facultății de Teologie din Târgoviște, cât și ale altor profesori de la diferite universități din țară, interesați de această tematică deosebit de importantă pentru misiunea Bisericii în societatea de astăzi, care vizează spațiul de întâlnire și colaborare dintre lumea teologiei și cea a științelor exacte.

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei

Comentarii Facebook


Știri recente