Condiții mai bune pentru bolnavii de diabet din județul Timiș

Bolnavii de diabet din jud. Timiș vor fi tratați in condiții mai bune. Asta pentru că Parohia ortodoxă Iosefin și Fundația „Preot Ioan Olariu” din Timișoara vor suporta toate cheltuielile legate de renovarea capitală a unui salon din secția pentru diabetici a Spitalului Județean.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, părintele doctor Ionel Popescu de la Parohia „Timișoara Iosefin”: „Această hotărâre s-a luat pe de o parte cunoscând problemele cu care se confruntă sistemul sanitar în Timișoara și în toată țara. Și pe de altă parte pentru faptul că noi preoții suntem chemați adeseori la căpătâiul celor chemați în spitalele timișorene și în special în Spitalul județean care este un spital foarte mare și cu multe nevoi”.

Salonul va fi dotat cu toate cele necesare unei bune funcționări ,inclusiv cu grup sanitar propriu. Investiția se ridică la suma de 15.000 lei, informează Radio TRINITAS.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…