Concursul Sfântul Ierarh Nicolae – prietenul copiilor în Protopopiatul Brad

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și Hunedoarei, în seara zilei de 09 decembrie 2012, la biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Brad, a avut loc premierea copiilor participanți la Concursul de pictură și desen „Sfântul Ierarh Nicolae – prietenul copiilor”, desfășurat în cadrul Protopopiatului Brad, după cum ne-a transmis pr. Pr. Cioara-Trif Călin.

Premierea a fost precedată de expunerea în biserică a celor 98 de lucrări realizate de către copiii din grădinițele și clasele primare. Lucrările au fost împărțite în trei secțiuni: pictură pe sticlă, pictură pe lemn și desen.

După Slujba Vecerniei, Pr. Protopop Ioan Jorza, a ținut un cuvânt în care a subliniat importanța implicării copiilor în acțiunile organizate de Biserică, încurajându-i să-și pună în valoare aptitudinile artistice primite ca dar de la Dumnezeu.

S-au acordat 18 premii și mențiuni, împărțite pe cele trei secțiuni.

Pr. Protopop Ioan Jorza și Pr. Cioara-Trif Călin responsabil cu Cateheza la Protopopiatul Brad, au oferit tuturor copiilor participanți în concurs, diplome de participare, cărticele, iconițe și dulciuri, ca răsplată a strădaniei lor.

Comentarii Facebook


Știri recente