Concursul școlar Urmarea lui Hristos la Cluj

Concursul religios „Urmarea lui Hristos” se desfășoară săptămâna aceasta în județul Cluj. Competiția se adresează elevilor din clasele V-VI de la școlile din județ și va avea loc sâmbătă, 16 februarie 2013, de la ora 10.

Faza locală a concursului se va tine în cinci centre din județ: Cluj-Napoca, Huedin, Gherla, Câmpia Turzii și Dej. În municipiul Cluj-Napoca, competiția va avea loc la Școala Horea, unde vor participa aproximativ 100 de elevi de la școlile din oraș.

Mai multe informații despre desfășurarea concursului a oferit pentru Radio Renașterea Inspectorul de religie al județului Cluj, pr. Marian Sidon: „Concursul se va desfășura exact sub aceeași formă sub care s-a desfășurat și Olimpiada de Religie. În fiecare oraș din județul nostru se va constitui un centru de examen. În fiecare centru de examen există o comisie de organizare și evaluare, vor fi trimise școlilor centre de concurs tabelele cu elevii participanți, are loc concursul propriu-zis tot de la ora 10, urmând ca pe urmă să fie verificate, să fie evaluate lucrările exact pe aceeași structură ca la Olimpiada de Religie, însă, bine-înțeles, cu subiecte adaptate nivelului de vârstă al participanților”.

Cei care trec de această fază urmează să participe în data 9 martie la faza județeană a concursului „Urmarea lui Hristos”.

Comentarii Facebook


Știri recente