Concursul Național de Oratorie „Crezul meu”

Concursul național de oratorie „Crezul meu” se apropie de final. Pe 21 mai, la Catedrala Patriarhală din Capitală, cei mai buni elevi la nivel de eparhie vor primi din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel distincția „Sfinții Împărați Constantin și Elena”.

Mai multe informații cu privire la acest concurs a oferit pentru TRINITAS TV, părintele Constantin Naclad, inspector cateheză parohială în cadrul Sectorului „Teologic Educațional” al Patriarhiei Române: „În data de 20 mai, în ajunul Sărbătorii Sfinții Împărați Constantin și Elena la Catedrala Patriarhală vor fi invitați cei mai buni copii din fiecare eparhie care vor viziona un film cu glasul întregii țări privind Mărturisirea de credință ortodoxă”

În această perioadă se desfășoară etapa la nivel de eparhie, la care participă elevii care au luat premii la nivel de Protopopiat. Concursul național de oratorie creștină „Crezul meu” este organizat de „Biroul de catehizare a tineretului” din cadrul Sectorului Teologic-educațional al Patriarhiei Române.

Comentarii Facebook


Știri recente