Concursul Național de Oratorie creștină „Crezul meu” se apropie de final

Concursul național de oratorie creștină „Crezul meu” se apropie de final. În toate eparhiile Patriarhiei Române din țară au fost desemnați câștigătorii, după ce anterior au fost organizate competiții la nivel de protopopiat, informează TRINITAS TV.

Micii oratori vor fi prezenți săptămâna viitoare la București, în zilele de 20 și 21 mai. În prima zi, pe 20 mai, în cadrul unei festivități speciale, la care vor participa mai mulți ierarhi ai Bisericii noastre, în Aula Magna „Teoctist Patriarhul” a Palatului Patriarhiei va fi vizionat un film realizat de TRINITAS TV care va prezenta cum s-a desfășurat concursul „Crezul meu”, în fiecare eparhie. A doua zi, de sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena, câștigătorii vor participa la hramul Catedralei patriarhale din Capitală, prilej cu care Preafericitul Părinte Patriarh Daniel le va oferi tuturor diploma de onoare „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, pentru promovarea dreptei credințe, împreună cu insigna care sărbătorește 85 de ani de patriarhat.

Concursul național de oratorie creștină „Crezul meu” este organizat de Sectorul Teologic – Educațional al Patriarhiei Române.

Comentarii Facebook


Știri recente