Concursul literar-religios Bucuria Bunei-Vestiri, la Cluj

În cadrul proiectului Întru lumina Ta vom vedea lumină, Parohia „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca organizează, în perioada 20 februarie – 20 martie 2011, Concursul literar-religios Bucuria Bunei-Vestiri, destinat elevilor din clasele a III-a – a XII-a.

Cei 28 de participanți au susținut astăzi, 12 martie, proba practică, după cum ne informează Radio Renașterea. Fiecare participant a trebuit să compună un eseu, care să evidențieze creativitatea, originalitatea, dar și cunoștințele religioase, subiectele referindu-se și la virtuțile creștine care ajută la formarea morală a tinerilor. Toate subiectele au avut tematică religioasă, în conformitate cu programa școlară, multe dintre întrebări făcând referire la Maica Domnului.

Comisia de evaluare este formată din trei profesori de Limba și Literatura Română și un cadru de la disciplina Religie. Concurenții vor fi premiați duminică, 20 martie, în biserica „Nașterea Domnului”, premiile constând în icoane, cărți, dulciuri și rechizite.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…