Concursul de Oratorie „Crezul meu” în Arhiepiscopia Râmnicului

În Patriarhia Română se derulează în această perioadă Concursul național de oratorie creștină intitulat „Crezul meu”. În Arhiepiscopia Râmnicului a avut loc astăzi faza pe protoierie, în cadrul Protoieriei Râmnicu Vâlcea. Competiția s-a desfășurat în Biserica „Sfinții Apostoli” din municipiu, iar elevii participanți au elaborat câte un eseu pe tema dată.

Mai multe detalii a oferit pentru TRINITAS TV, părintele protopop Alin Gheorghiu: „Au fost prezenți un număr de zece copii din parohiile din cadrul protopopiatului, cărora după ce s-au susținut aceste eseuri de către copii, li s-au înmânat diplome, premii din partea protopopiatului constând în cărți, cărți de rugăciuni, cd-uri și casete audio cu muzică religioasă”.

La competiția de astăzi, 15 aprilie, au participat copii din parohiile Fedeleșoiu, Bercioiu, Voineasa, Mihăiești I, „Adormirea Maicii Domnului” – Ocnele Mari, „Sfinții Apostoli” și „Buna Vestire”.

Etapa pe eparhie a concursului „Crezul meu”, la care vor participa câștigătorii din cele trei protoierii ale Arhiepiscopiei Râmnicului, va avea loc în data de 6 mai.

Comentarii Facebook


Știri recente