Concursul de Oratorie creștină „Crezul meu”, la Galați și Tecuci

La sediul Protoieriei Galați din Arhiepiscopia Dunării de Jos a avut loc etapa la nivel de Protopopiat a concursului de oratorie creștină „Crezul meu”. Cele mai bune eseuri prezentate în cadrul competiției au fost premiate.

Mai multe informații cu privire la acest concurs a oferit pentru TRINITAS TV, părintele Costel Toma, coordonator program „Crezul meu”: „Copiii s-au arătat foarte interesați de acest concurs. Am primit la sediul Protoieriei Galați mai mult de o sută de lucrări scrise de copiii școlilor din Galați și în urma citirii și lecturării acestor lucrări Comisia a deliberat zece elevi câștigători”.

Elevii clasați pe primele 3 locuri au fost recompensați cu Diploma „Crezul meu”, emisă de Patriarhia Română prin Sectorul Teologic – Educațional și cu premii din partea Protoieriei Galați.

Și la sediul Protoieriei Tecuci s-a desfășurat astăzi, 21 aprilie, etapa pe Protopopiat a concursului „Crezul meu”. Au participat 10 elevi care au susținut în fața comisiei eseurile alcătuite.

Premierea va avea loc în ziua pomenirii ocrotitorului municipiului Tecuci, Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, când elevii câștigători vor fi recompensați de Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos și vor primi diploma emisă de Sectorul Teologic – Educațional al Patriarhiei Române.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…