Concursul coral „Tineri, lăudați pe Domnul!”

Cu Înalta Binecuvântare a Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, în data de 27 octombrie 2008, la Palatul Patriarhiei din București, va fi organizat Concursul coral „Tineri, lăudați pe Domnul!”, la care vor participa corurile instituțiilor de învățământ teologic preuniversitar și universitar din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei.

Fiecare ansamblu coral va interpreta trei piese (două cu tematică religioasă și una cu tematică patriotică), înscrierea având loc, în perioada 16 august -15 septembrie, la Sectorul teologic-educațional al Patriarhiei Române (adresa: Aleea Dealul Mitropoliei, nr. 25, cod poștal: 040163, sector 4, București; tel. 021 406 71 74; fax 021 406 71 76).

Obiectivul principal al acestui concurs este promovarea valorilor religios-morale și cultural-patriotice românești. Concursul „Tineri, lăudați pe Domnul!” va fi organizat anual. În anul 2009 vor fi invitate să participe corurile parohiale iar, în anul 2010, corurile liceelor în care se predă disciplina Religie.

Sectorul teologic-educațional al Patriarhiei Române

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…