Concursul Copilul învață iubirea lui Hristos a ajuns la final

În Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei a fost vizionat, în prezența câștigătorilor, astăzi, 20 mai 2012, un film despre desfășurarea Concursul național de miniproiecte de educație social-filantropică „Copilul învață iubirea lui Hristos” organizat în eparhiile Patriarhiei Române. Materialul video a fost realizat de către postul de televiziune TRINITAS TV.

Concursul național de miniproiecte de educație social filantropică Copilul învață iubirea lui Hristos s-a desfășurat prin Biroul de Catehizare a tineretului, în toate eparhiile Patriarhiei Române din țară. Concursul s-a adresat copiilor, preoților și profesorilor de religie implicați în Programul Catehetic Hristos Împărtășit Copiilor și a urmărit să educe copiii în sensul ajutorării semenilor aflați în suferință.

Mâine, 21 mai 2012, după Sfânta Liturghie, de la orele 11.30, va avea loc premierea câștigătorilor celor trei concursuri naționale pentru copii și adulți organizate în anul 2012 de către Patriarhia Română: 1) „Alege Școala!”, concurs de creație literară, artistică și multimedia, 2) „Copilul învață iubirea lui Hristos”, concurs de miniproiecte de educație social-filantropică și 3) „Icoana ortodoxă – lumina credinței”, concurs pentru pictori iconari din întreaga țară.

Comentarii Facebook


Știri recente