Concursul „Biserica, locaș de închinare”, organizat în Episcopia Sălajului

Elevi din toată țara pot participa la concursul „Biserica, locaș de închinare”, organizat în Episcopia Sălajului, informează radiorenasterea.ro. Cei interesați se pot înscrie, până pe 25 martie, cu lucrări care să reprezinte biserici, mănăstiri si troițe din zona geografică din care provin.

Competiția se desfășoară pe trei secțiuni: pictură, colaj și fotografie.

„Obiectivele acestui concurs sunt stimularea interesului elevului pentru înțelegerea și păstrarea legăturii omului cu Dumnezeu, dezvoltarea capacității de exprimare plastică individuală prin compoziții plastice expresive și creative, dezvoltarea dragostei pentru frumosul din viața socială și tradițiile noastre. Data limită de expediere a lucrărilor este 25 martie. Am primit aproximativ 500 de lucrări din 25 de județe ale țării și avem semnale că în perioada următoare vor mai veni lucrări”, a spus Claudia Boha, inspector de religie al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj.

Lucrările vor fi vernisate în cadrul unei expoziții, în luna mai, care va fi urmată de premierea câștigătorilor.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…