Concurs național pentru copii, derulat de Episcopia Buzăului și Vrancei și Școala nr.11 din Buzău

Episcopia Buzăului și Vrancei și Școala nr.11 din Buzău au organizat un concurs național pentru copii intitulat ,,Învierea Domnului”. Proiectul se derulează în perioada 20 martie – 15 mai. Participanții, cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani, au realizat picturi, desene, felicitări și alte lucrări cu tematică specifică sărbătorii Paștelui, pe care le-au trimis, prin poștă, pe adresa Școlii nr 11 din Buzău.

Lucrările participante au fost prezentate într-o expoziție, organizată la Școala nr 11 din Buzău, în perioada 11-19 aprilie. Cu acest prilej au fost desemnate creațile câstigătoare, premiile și diplomele de participare urmând a fi trimise copiilor, tot prin poștă, până pe data de 15 mai.

Competiția a fost organizată cu sprijinul Ministerului Educației și Cercetării și al Inspectoratului Școlar Județean Buzău. Inițiatorii acestui concurs național de lucrări cu tematică religioasă pentru copii își propun să extindă anul viitor proiectul, una dintre temele viitoare propuse fiind ,,Nașterea Domnului”.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente