Concurs de miniproiecte la Râmnic

Luni, 7 mai, în sala de festivități a Așezământului cultural-spiritual ‘Sfântul Ierarh Antim Ivireanul’, a avut loc evaluarea miniproiectelor de educație social-filantropică înscrise în etapa pe eparhie a Concursului național ‘Copilul învață iubirea lui Hristos’, informează „Ziarul Lumina”.

Comisia a fost alcătuită din părintele Mihail Pretorian, inspector pentru catehizarea parohială în cadrul Sectorului Cultural, prof. Daniela Ionescu, inspector de specialitate la Catedra de religie, și diac. Marius Moscalu, inspector pentru activitatea social-filantropică în cadrul Sectorului Social.

În urma derulării etapei pe protoierie a concursului, s-au calificat pentru etapa eparhială următoarele parohii: Parohia Frâncești I (Protoieria Râmnicu Vâlcea), Parohia Valea Bisericii (Protoieria Drăgășani) și Parohia Popești (Protoieria Horezu).

Fiecare dintre cei trei evaluatori a analizat miniproiectele înscrise în concurs, ținând cont de conceperea miniproiectului (creativitate, complexitate, prezentare), strângerea de fonduri (creativitate, diversitatea factorilor implicați) și aplicarea miniproiectului (atingerea obiectivelor, promovare, mărturii ale beneficiarilor, eficiență și continuitate). Mai departe, la faza pe Patriarhie, Arhiepiscopia Râmnicului va fi reprezentată de Parohia ‘Valea Bisericii’ (Protoieria Drăgășani), preot coordonator Valentin Popa.

Comentarii Facebook


Știri recente