Concurs de încondeiat ouă în comuna argeșeană „Cepari”

Școala Generală „Nicolae Velea” din comuna Cepari, județul Argeș, a găzduit astăzi, 30 martie, cea de-a III-a ediție a concursului de încondeiat ouă „Grigorie Balotă”. Competiția este rezultatul unei colaborări între parohia Cepari și patru școli generale aflate pe Valea Topologului.

Înainte de a intra în concurs cei patruzeci de participanți au primit binecuvântare din partea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului care a spus: „Vă felicit pe voi participanți la această șezătoare duhovnicească și v-ați arătat aici dragostea în culoare ți exprimarea prin simbol”.

Grigorie Balotă, după care a fost denumit concursul, a fost un descendent al ctitorilor bisericii din parohia argeșeană Cepari.

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Calinic i-a premiat, la finalul concursului, pe cei mai buni dintre elevi, oferind tuturor câte o diplomă de participare, cărți religioase și iconițe, informează TRINITAS TV.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…