Concurs de cunoștințe religioase la Urziceni

Cu prilejul prăznuirii Maicii Domnului, duminică 15 august, a fost organizat la Urziceni un concurs de cunoștințe religioase cu tema ‘Maica Domnului, ocrotitoarea noastră, a celor mici’. Concursul aflat la prima ediție a fost organizat de către Protoieria Urziceni în sala de festivități, cu binecuvântarea Preasfințitului Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor. Au participat 40 de copii, care frecventează clubul de vacanță al protoieriei, proiect susținut de Fundația World Vision România, menit să-i ajute pe aceștia să înțeleagă importanța pe care o are pentru noi toți, dar în special pentru cei mici, prezența Maicii Domnului în viața noastră.

Concursul a fost format din două echipe, fiecare echipă având la dispoziție o oră pentru a răspunde la zece întrebări cu tematică religioasă. Subiectele au fost formulate pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 13 ani.

Bucuria, liniștea și interesul de care copiii au dat dovadă ne-au făcut să înțelegem că Maica Domnului i-a însoțit pe tot parcursul concursului, aceștia având rezultate deosebite. Toți copiii au fost recompensați cu diplome de participare și cu rechizite necesare începerii noului an școlar. „Nădăjduim ca acest concurs să devină o tradiție în Protoieria Urziceni, iar Maica Domnului să ne ajute și în următorii ani în realizarea acestui eveniment”, a declarat Victorița Berbec pentru „Ziarul Lumina”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei şi Romanaţilor

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează sâmbătă primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei.  Patriarhul Daniel i-a transmis PS Sebastian un mesaj de felicitare. Preasfinţitul Părinte Sebastian s-a născut în 5 noiembrie 1966, în…