Concerte de colinde la Catedrala Arhiepiscopală din Alba Iulia

În catedrala Reîntregirii din Alba Iulia, duminică, 11 decembrie, vor debuta Concertele de colinde. Astfel în data de 11 decembrie, de la ora 19.00 Corul Seminarului Teologic „Sfântul Mitropolit Simion Ștefan” din Alba Iulia, dirijat de părintele Nicolae Topîrcean, va deschide seria concertelor tradiționale de colinde susținute în Catedrala Arhiepiscopală.

După cum ne informează reintregirea.ro, concertele din catedrală vor continua astfel: în data de 15 decembrie, de la ora 19.00 vor concerta membri Corului Facultății de Teologie din Alba Iulia dirijați de părintele Adam Domin.

În data de 17 decembrie, de la ora 19.30 Corul de copii al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române de Alba Iulia „Voci de primăvară” aflați sub coordonarea doamnei profesoare Ioana Croitoru vor aduce vestea cea bună a Nașterii Pruncului Dumnezeiesc.

Ultimul concert de colinde va avea loc duminică 18 decembrie, de la ora 19.00 susținut de corala „Sfânta Treime” a Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia, condusă de domnul profesor Iosif Fiț.

Comentarii Facebook


Știri recente