Concert extraordinar de Colinde la Biserica Toma Cozma din Iași

Prin tradiție, la Biserica Toma Cozma a doua zi de Crăciun este Ziua Corului Toma Cozma, format din membri profesioniști de la Opera Națională Română Iași și Filarmonica de Stat Moldova Iași. Astfel, în această zi, de miercuri, 26 decembrie 2012, se va desfășura începând cu ora 11.00, un Extraordinar Concert de Colinde.

<i>Această a doua zi de Crăciun, ca și a doua zi de Paști</i>, a declarat Părintele Paroh Mihai Mărgineanu, <i>sunt dedicate celor care ne bucură sufletele prin intonarea cântărilor liturgice în cadrul Corului Parohial în duminici și sărbători. Momentul de frumoasă celebrare se constituie într-un fericit prilej de a pune în evidență, deopotrivă, evoluția în plan personal, familial și social, pe care o apreciem în mod deosebit, dar și statornicia în a-i sluji lui Dumnezeu, alături de noi, aici la parohia Toma Cozma</i>.

De asemenea, și în prima zi de Crăciun, marți, 25 decembrie 2012, Sfânta Liturghie va fi urmată la ora 11.00 de un Concert de colinde al Corului de tineri Psalm, coordonat de Daniela Cojocaru.

Comentarii Facebook


Știri recente