Concert extraordinar de colinde in Catedrala Mitropolitana din Iasi

In prezenta IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, pe 22 decembrie, incepand cu ora 18, in Catedrala Mitropolitana a avut loc un concert extraordinar de colinde, organizat de Mitropolia Moldovei si Bucovinei – Institutul Cultural Misionar Trinitas prin Radio Trinitas.

Concertul a fost dedicat memoriei eroilor Revolutiei din decembrie 1989, Sfantului Ierarh Petru Movila si sarbatorii Nasterii Domnului Iisus Hristos.

Au participat 240 de colindatori din cele mai bune coruri bisericesti din Iasi: Corul Sanctus al Catedralei Mitropolitane, Corul Teologus al Facultatii de Teologie Dumitru Staniloae din Iasi, Corul Mira al Institutului Ecumenic Sfintul Nicolae din Iasi, Grupul psaltic Byzantion al Catedralei Mitropolitane, Corul Anghelos al Manastirii Sfintii Trei Ierarhi, Corul Basileus al Seminarului Teologic Sfantul Vasile cel Mare din Iasi, Corul Strop de ler al Scolii normale Vasile Lupu din Iasi (liceul pedagogic) si Corala Trinitas a Institutului Cultural Misionar Trinitas care a lansat cu aceasta ocazie caseta si CD-ul Colindul sfant si bun. La concert au participat peste 1500 de persoane.

Concertul a fost transmis in direct de Radio Trinitas.

(Radio Trinitas)

Comentarii Facebook


Știri recente