Concert de colinde, la Ploiești

Ploieștenii sunt invitați duminică la tradiționalul concert de colinde al coralei „Doxologia” a preoților din Protoieria Ploiești. Spectacolul va avea loc la ora 15.00, în Sala Mare a Casei Sindicatelor.

Părintele protoiereu Ștefan Mușat de la Protoieria Ploiești a declarat pentru TRINITAS TV: „Corala va susține un concert de colinde prin aceasta încercând să arătăm oamenilor care sunt valorile care ne-au consacrat și să arătăm tuturor ceea ce înseamnă Praznicul cel luminos al Nașterii lui Hristos. Intrarea va fi liberă. Delegat al Preafericitului Părinte Patriarh Daniel va fi Preasfințitul Părinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor. Alături de noi vor fi elevi de la Liceul Jean Monnet și tot de la același liceu un grup de elevi va susține o scenetă în care va ilustra momente de după Nașterea lui Hristos. Dorim să fie prezenți cât mai mulți oameni la această manifestare”.

Corala „Doxologia” a preoților din Ploiești a fost înființată în urmă cu doi ani, în preajma sărbătorilor Nașterii Domnului.

Comentarii Facebook


Știri recente