Concert de colinde la Pitești

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat joi, 15 decembrie 2011, un concert de colinde, care a avut loc la Teatrul „Alexandru Davila” din municipiul Pitești, informează TRINITAS TV. La eveniment a participat și chiriarhul eparhiei, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic.

La eveniment au concertat grupuri corale din Pitești, Curtea de Argeș și Topoloveni. Printre acestea s-a numărat și Corul bărbătesc al Facultății de Teologie Ortodoxă „Sfânta Filofteea”.

În cadrul manifestării a fost lansat și noul album de colinde ,,HRISTOS SE NAȘTE”, realizat de grupul vocal „BREVIS CVARTET” al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…