Concert caritabil organizat de Biroul de Asistență Socială Diaconia – Iași

Biroul de Asistență Socială ‘Diaconia’ al Centrului eparhial al Arhiepiscopiei Iașilor organizează vineri, 20 aprilie 2012, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Iași, concertul caritabil ‘Cântec pentru suflet’, informează Ziarul Lumina, Ediția de Moldova.

Vor cânta pentru dumneavoastră: Sofia Vicoveanca, Ștefania Rareș, Elena Merișoreanu, Elisabeta Turcu, Mihai Ciobanu (din Republica Moldova), Anton Achiței, Maria Șalaru, Ansamblul ‘Balada Bucovinei’ (condus de George Sârbu), Elena Pădure, Ștefan Pintilie, Elena Macarie, Călin Brăteanu, Ștefan Deaconița, Maria Costioaia, Pamfil Roată și Ansamblul ‘Pojorâta’, Ioan Ursache, Brândușa Covalciuc Ciobanu, Constantin Bahrim, Ansamblul ‘Dorna Dorului’ (condus de Lili Cionca), și Gheorghe Străjer, cu Ansamblul Plaiurile Pojorâtei.

Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Iași, la Biroul de Asistență Socială ‘Diaconia’, librăriile mitropolitane ‘Sf. Cuvioasă Parascheva’, precum și la bisericile din Iași.

Prețul unui bilet este de 30 RON, iar fondurile obținute în urma acestui eveniment caritabil vor fi folosite la susținerea mai multor proiecte derulate de Biroul de Asistență Socială ‘Diaconia’. Printre obiectivele vizate se numără: acordarea de burse unor copii din mediul rural, sprijinirea familiilor cu mulți copii aflate în evidențele Biroului, susținerea financiară a tinerilor care părăsesc centrele de protecție socială pentru o mai bună integrare în societate sau dezvoltarea unui centru de zi pentru persoane cu deficiențe de auz și vorbire din Iași. Mai multe detalii puteți obține la numărul de telefon 0724.252.974.

Comentarii Facebook


Știri recente