Concert caritabil la Iași

Mamele cu o situație materială precară din Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași vor primi daruri și fonduri cu prilejul sărbătorilor Crăciunului. Colecta s-a realizat în urma concertului „Un zâmbet de Crăciun”, organizat la Biserica Bărboi din Iași, după cum aflăm din Ziarul Lumina.

La Biserica Bărboi din Iași a avut loc, în urmă cu două zile, concertul caritabil „Un zâmbet de Crăciun”. Ieșenii care au participat la acest concert au donat fonduri și bunuri materiale pentru mamele din Maternitatea „Cuza Vodă” care se confruntă cu lipsuri materiale. „Copiii și tinerii bisericii noastre s-au pregătit pentru a oferi ieșenilor un spectacol de Crăciun și un concert de colinde. Am fost ajutați de preșcolarii de la câteva grădinițe din Iași, astfel că am reușit să organizăm acest eveniment pe care l-am dedicat mamelor și copiilor aflați în dificultate. Ne-am bucurat că au participat mulți credincioși, alături de copiii lor. Mulțumim părintelui paroh Constantin Andrei pentru că a sprijinit inițiativa noastră și corului Bisericii Bărboi, care a intonat atât de armonios câteva din colindele noastre românești. Copiii au înțeles cât este de important să oferi un cântec, o poezie sau un verset din Sfânta Scriptură”, a spus pr. Dănuț Damaschin, misionar de caritate la biserica Maternității „Cuza Vodă” din Iași. Concertul caritabil de la Biserica Bărboi a fost organizat de Biserica „Nașterea Domnului” din incinta Maternității „Cuza Vodă” din Iași, în parteneriat cu Asociația „Zâmbește alături de Noi”, cu Spitalul Clinic „Cuza Vodă” din Iași și cu Biserica Bărboi. „Asociația „Zâmbește alături de Noi” a raspuns pozitiv inițiativei Bisericii „Nașterea Domnului” din incinta Maternității „Cuza Vodă” de a organiza acest concert caritabil. Mulțumim persoanelor care au participat la acest eveniment caritabil. Cu ajutorul lor am reușit să adunăm un număr admirabil de hăinuțe, încălțăminte, produse de igină, jucării pentru cazurile sociale din cadrul Maternității „Cuza Vodă”, astfel încât împreună am reușit să ducem bucuria Craciunului și altora”, a declarat Alina Dan, președintele Asociației „Zâmbește alături de Noi”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…