Comunicat de presa privind deschiderea studio-ului local Radio Trinitas Piatra Neamt

COMUNICAT DE PRESA

Joi, 24 iunie 2004, va avea loc inaugurarea oficial a studioului local de la Piatra Neamt a postului de RADIO TRINITAS al Mitropoliei Moldovei [i Bucovinei. La eveniment particip si ~nalt Prea Sfin]itul Daniel, Arhiepiscop al Iasilor si Mitropolitul Moldovei [i Bucovinei, alaturi de un sobor de preoti si diaconi.

Programul manifestrilor este urmtorul:

09.30 – incepe Sfanta Liturghie

12.00 – sunt programate cuvantarile si oferirea unor diplome, distinctii si medalii.

12.30 – vizitarea unor vestigii ale curtii domnesti aflate sub Liceul ‘Petru Rares’.

13.00 – deplasarea la Parohia Maretei 1, urmata de sfintirea Monumentului pentru eroii neamului construit in ultima vreme in incinta Bisericii ‘Sfantul Ioan Botezatorul’.

16.00 – vizita la Parohia Cut din com. Dumbrava Rosie, vizita prilejuita de implinirea a 100 de ani de la zidirea Bisericii ‘Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil’.

De asemenea, in program este prevazuta inaugurarea, printr-o slujba de sfintire, a studio-ului local Radio Trinitas Piatra Neamt, care va emite pe frecventa de 102,3 FM.

Radio Trinitas, al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, a inceput sa emita la Iasi pe frecventa 92,70 FM in 17 aprilie 1998, fiind primul post de radio crestin ortodox din Romania. Din data de 9 aprilie poate fi ascultat si la Vaslui pe frecventa 106,7 FM,iar din 29 este ascultat si la Moinesti pe frecventa 99,80 FM, precum si la Bacau, pe frecventa 96,80 FM.

TRINITAS PRESS SERVICE

Comentarii Facebook


Știri recente