COMUNICAT DE PRESĂ : Părintele academician Dumitru Popescu a trecut la cele veșnice

Cu profundă durere, profesorii și studenții Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” a Universității din București anunță încetarea din viață a părintelui academician Dumitru Popescu, eminent dascăl de teologie, care a ilustrat timp de patru decenii învățământul teologic universitar românesc. Membru de onoare al Academiei Române și doctor honoris causa al mai multor Universități, părintele Dumitru Popescu a modelat sufletele a zeci de generații de slujitori ai sfintelor altare și ai învățământului teologic din țara noastră.

Toți cei care l-au cunoscut și apreciat îi vor putea aduce un ultim omagiu în paraclisul Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București, începând de joi, 11 martie, orele12.00 și până sîmbătă 13 martie, orele 12.00, informează Decanatul Facultății de Teologie Ortodoxă din București.

Dumnezeu să-l odihnească cu sfinții Săi în Împărăția cerurilor!

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…