Competitie crestina de fotbal, la Iasi

Parohia ‘Sf. Voievod Stefan cel Mare’ din Iasi, in colaborare cu Politia municipala, organizeaza maine, 22 iulie, o competitie de fotbal pentru tineri. La eveniment participa 8 echipe formate din tineri fotbalisti din tara si din strainatate. Mai multe detalii despre competitia de maine ne-a oferit parintele Mihai Dorosinca, parohul nou infiintatei parohii iesene: ‘Sambata, 22 iulie, parohia ‘Sf. Voievod Stefan cel Mare’ din Iasi, in parteneriat cu Politia municipiului Iasi, Sectia III Politie, organizeaza o competitie fotbalistica, in cadrul careia am invitat 8 echipe compuse din copii si tineri pentru a castiga mai mult prietenie decat trofeul, desi si acesta va fi prezent acolo, pe masa organizatorilor. La aceasta competitie vor fi prezenti tineri atat din tara, cat si din strainatate, o echipa din Franta, iar cealalta formata din tineri altor tari ale Uniunii Europene, cum ar fi Spania, Belgia, Elvetia. Se va sustine pe un teren modern, un teren sintetic, undeva in zona centrala a municipiului Iasi’.

Competitia de fotbal care va avea loc maine la Iasi isi propune sa ofere tinerilor o modalitate placuta de a petrece timpul liber. ‘Am facut aceasta competitie deoarece ne-am dorit, pe de o parte, sa socializam tinerii, iar pe de alta parte sa dam un exemplu despre cum se poate, intr-un mod frumos, intr-un mod organizat, petrece timpul intr-o zi de vacanta’, a declarat pentru Radio Trinitas parintele Mihai Dorosinca.

La final, toti tinerii fotbalisti vor fi premiati in functie de rezultatele obtinute. In ce vor consta premiile ne-a spus tot parintele paroh Mihai Dorosinca de la parohia ‘Sf. Voievod Stefan cel Mare’ din Iasi: ‘Avem trei cupe: una mai impunatoare pentru locul I, apoi doua mai mici pentru locul II, respectiv III. De asemenea, avem medalii pregatite pentru cele trei locuri, dar si diplome pentru toti participantii la competitie, precum si o serie de carti duhovnicesti’.

Comentarii Facebook


Știri recente

„Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam câștigătorilor concursului catehetic din Arhiepiscopia Bucureștilor

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic din Arhiepiscopia Bucureștilor. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la…