Colinde la Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” din Buzău

Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului Hristos este binevestită și la Centrul eparhial din Buzău. De la începutul săptămânii, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Epifanie a fost gazdă primitoare pentru toate grupurile de colindători care au venit în vechea Catedrală voievodală „Adormirea Maicii Domnului” din Buzău, informează TRINITAS TV.

Și astăzi, 16 decembrie, bolțile ctitoriei lui Matei Basarab au răsunat de glasurile copiilor și tinerilor de la diverse instituții de învățământ din județele Buzău și Vrancea. Printre colindători s-au remarcat cei de la Liceul pentru elevi cu deficiențe de vedere, dar și tinerii îmbrăcați în costume populare, precum și grupul coral al Școlii Militare de Maiștri și Subofițeri „Traian Vuia” de la Bobocu, condus de preotul unității.

„Vă mulțumesc tuturor pentru acest frumos concert de sfintele sărbători și urez ca să petreceți sfintele sărbători cu bucurie sufletească deosebită, să nădăjduiți că Pruncul Iisus vă va apăra de orice rău în această viață și vă va ajuta să vă împliniți dorințele frățiilor voastre la școala la care sunteți și misiunea pe care doriți să o îmbrățișați. Tuturor, la mulți ani!” a urat Înaltpreasfințitul Părinte Epifanie, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei.

Așa cum cere tradiția, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Epifanie i-a răsplătit pe colindători și pe profesorii însoțitori cu daruri.

Comentarii Facebook


Știri recente