Colindători la muzeul Mitropoliei Clujului

Marți, 11 decembrie, clujenii au fost oaspeții Muzeului Mitropoliei Clujului, la un recital de colinde tradiționale, desfășurat de la ora 12. Acesta a fost suștinut de un grup de tineri din localitatea bistrițeană Spermezeu. Aceștia au colindat în sala mare a muzeului în prezența Înaltpreasfinției sale Andrei Andreicuț, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, informează radiorenasterea.ro.

Tinerii au fost coordonați de pr. Simion Buta, parohul comunității ortodoxe din Spermezeu, a precizat pr. Bogdan Ivanov, consilierul cultural al Arhiepiscopiei Clujului.

Manifestările culturale organizate de Muzeul Mitropoliei continuă miercuri de la ora 17:00 cu o prelegere despre „Icoana Nașterii Domnului” susținută de conf. univ. dr. Marcel Muntean de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…