Colindători ai parohiei Coslada, Spania, în festival

Duminică, 9 decembrie a.c., un grup de colindători ai parohiei „Sf. Nectarie Taumaturgul” din Coslada, a participat, la invitația Episcopiei Spaniei și Portugaliei, la Festivalul de colinde și datini de Crăciun, intitulat „Bun ești, Doamne, bun!”, anul acesta fiind prima ediție a acestui tip de manifestare închinată sărbătorilor Nașterii Domnului, după cum ne-a precizat Pr. paroh George Cimpoca.

Programul festivalului a cuprins: Mesajul de binecuvântare al Preasfințitului Timotei, episcopul Spaniei și Portugaliei, colinde interpretate de Grupurile de colindători din parohiile: San Sebastian de Los Reyes, Getafe, Alcalá de Henares, Coslada, Corala preoților Protoieriei Madrid, microrecital: pr. Gabriel Dănilă și Florin Săsărman, cant-autor.

Repertoriul colindătorilor comunității noastre, dirijați de protopsaltul parohiei, dl George Bucurică, a constat din: Cuvânt introductiv, colindele: Noi în seara de Crăciun, Trei crai de la Răsărit, Oaspeți cu azur în gene, Colind bizantin, poezia Cer nou – Zorica Lațcu, îndemn de final. Spectacolul s-a desfășurat în incinta Basilicii Real San Francisco el Grande din Madrid.

Comentarii Facebook


Știri recente