Colind și dar din suflet de copil, la Parohia Creaca

Duminică, 23 decembrie 2013, cu binecuvântarea Presfințitului Părinte Episcop Petroniu, sub coordonarea precucernicului părinte Silviu Boha, inspector pentru catehizare parohială și a preacucernicului părinte Daniel Blaj, coordonatorul Circumscripției catehetice Zalău, în parohia Creaca s-a desfășurat a patra ediție a proiectului „Colind și dar din suflet de copil”.

La această ediție au participat copiii de la grupele catehetice ale parohiilor Brebi, Creaca și Borza. Concertul a debutat prin slujba vecerniei la care au participat preoții care au însoțit grupele de copii. După slujba vecerniei a urmat un moment special prezentat de către copii de la grădinița din cadrul Școlii Gimnaziale „Marcus Aurelius” din Creaca, coordonați de doamna educatoare Păcurar Veronica. Ei au prezentat un program de colinde și poezii dezvoltând tema Nașterii Domnului. În continuare, copiii de la grupele de catehizare au prezentat o serie de colinde tradiționale precum și poezii, dar și lecturi neotestamentare legate de sarbătoarea Nașterii Domnului.

La final, toți cei 80 de copii prezenți au fost răsplătiți cu daruri oferite de Parohia Ortodoxă Creaca, după cum ne-a transmis Pr. Daniel Blaj, coordonator al Circumscripției catehetice Zalău.

Comentarii Facebook


Știri recente