Colecte pentru ajutorarea copiilor proveniti din familii sarace

Asociatia ‘Vasiliada’, aflata sub patronajul spiritual al Episcopiei Severinului si Strehaiei, a amplasat in principalele magazine din Drobeta-Turnu Severin 12 urne de colectare de bani.

Actiunea se desfasoara in cadrul Campaniei ‘Ajuta-ti aproapele de sarbatori!’ care, in perioada 26 noiembrie 2004 – 10 ianuarie 2005, si-a propus sa stranga fonduri pentru copiii proveniti din familii sarace din judetul Mehedinti. Fondurile obtinute, datorita generozitatii locuitorilor din judetul Mehedinti, vor fi utilizate pentru achizitionarea de cadouri, dulciuri, alimente si imbracaminte pentru copii nevoiasi pe care Asociatia ‘Vasiliada’ le va imparti de Craciun, Anul Nou si de sarbatoarea Sfantului Ioan Botezatorul.

‘Vasiliada’ este o asociatie cu caracter crestin si social care are drept obiectiv ajutorarea persoanelor aflate in dificultate si respectarea drepturilor fundamentale ale omului.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…