Colecte în județele Galați și Brăila pentru sinistrații din nordul țării

Episcopia Dunării de Jos a organizat în toate parohiile și mănăstirile din județele Galați și Brăila colecte pentru ajutorarea sinistraților din nordul țării. La îndemnul Preasfințitului Casian, Episcopul Dunării de Jos, credincioșii au donat bani, cereale, alimente, apă și îmbrăcăminte. La fiecare protoierie din cuprinsul eparhiei s-au constituit centre de colectare a ajutoarelor. Delegații formate din preoți și credincioși s-au deplasat la fața locului, în mai multe localități afectate de inundații din nordul țării pentru a veni în sprijinul celor afectați de revărsarea apelor .

Cei care doresc să sprijine inițiativa Episcopiei Dunării de Jos o pot face la următoarele conturi bancare, deschise la BCR, filiala Galați:

RO87RNCB0141032864090005 – cont în EUR

RO33RNCB0141032864090007 – cont în RON

Acțiunile de sprijinire a sinistraților întreprinse de către Episcopia Dunării de Jos vor continua și în perioada următoare. În următoarele zile, convoaie umanitare de la Galați, Brăila și Tecuci vor duce ajutoare pentru credincioșii din Arhiepiscopia Iașilor, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Episcopia Maramureșului și Sătmarului și Episcopia Romanului.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente