Colectă pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Protopopii din Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei s-au reunit ieri, 11 august 2011, în ședință de lucru. Întâlnirea, care a avut loc în noua Catedrală arhiepiscopală din Buzău, a fost prezidată de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Epifanie, după cum ne informează TRINITAS TV. Principala temă pe ordinea de zi a fost colecta pentru Catedrala Mântuirii Neamului.

Înaltpreasfinția Sa a arătat că acest lăcaș de cult, Catedralei Mântuirii Neamului este un deziderat vechi al Bisericii Ortodoxe Române, care acum a început să prindă contur.

În cadrul întrunirii s-au mai dezbătut și aspecte legate de bunul mers al vieții bisericești din Eparhie, în toate sectoarele de activitate.

Următoarea întâlnire a protopopilor din Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei va avea loc în toamnă.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…