Colaborare între Mitropolia Olteniei și Structurile Ministerelor Internelor, Apărării și Justiție în vederea asigurării unei asistențe religioase corespunzătoare

Înaltpreasfințitul Irineu, Mitropolitul Olteniei, s-a întâlnit astăzi, 12 februarie, cu reprezentanții Structurilor de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională din municipiu. Întâlnirea a avut un caracter informal și a evidențiat buna colaborare dintre cele două instituții.

Mai multe detalii a oferit, corespondentul Radio TRINITAS, Gheorghe Cioiu: „S-a reiterat cu această ocazie dorința comună de a dezvolta conlucrarea și colaborarea în spiritul protocoalelor încheiate între Patriarhia Română și aceste structuri care aparțin Ministerelor Internelor, Apărării și Justiție. În acest context, cei prezenți au apreciat importanța activității de asistență religioasă care trebuie să corespundă cerințelor spirituale, morale și civice ale personalului din unitățile ce aparțin acestor Ministere. Înaltpreasfințitul Irineu, Mitropolitul Olteniei, a subliniat cu acest prilej dorința Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Craiovei de a susține și sprijini în mod unitar activitatea de asistență religioasă din aceste structuri, pentru a le asigura și în viitor o pastorație corespunzătoare”.

Comentarii Facebook


Știri recente