Cete de colindatori la Patriarhia Romana

Cete de colindatori din intreaga tara vor participa luni, 19 decembrie 2005, la Palatul Patriarhiei, la serbarea traditionala ‘Colinda sfanta din sufletul copiilor la Nasterea Domnului’, informeaza ‘Rompres’. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PF Teoctist, va fi colindat de catre tineri veniti din Maramures, Botosani, Harghita, Cluj, Caras-Severin si din alte judete ale tarii, precum si din Capitala. Cu ocazia evenimentului, se vor decerna premiile pentru concursul de creatie ‘Icoana din sufletul copilului’, organizat la inceputul lunii de Patriarhie in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii. La serbare vor fi prezenti membri ai Sfantului Sinod si reprezentanti ai Corpului diplomatic.

De asemenea, PF Teoctist, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, va participa maine, 17 decembrie, de la ora 17.00, la concertul de colinde sustinut de catre corul mixt al Facultatii de Teologie Ortodoxa ‘Patriarhul Justinian’ din Bucuresti. Concertul va avea loc in Aula Palatului Patriarhiei, iar intrarea publicului este libera.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…