Ceremonie de depunere a jurământului de credință a absolvenților Facultății de Teologie Ortodoxă din Oradea

În ziua de vineri, 26 iunie 2009, la ora 17, în paraclisul cu hramul „Sfântul Teodor Studitul” din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă din Oradea, va avea loc ceremonia depunerii jurământului de credință de către absolvenții promoției 2009 a instituției de învățământ teologic universitar din Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei.

Evenimentul se va bucura de prezența Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, care va oficia slujba de Te-Deum, ce va preceda ceremonia depunerii jurământului. Cu acest prilej, Preasfinția Sa va acorda personal un premiu pentru absolventul declarat șef de promoție, constând în cărți și reviste cu conținut teologic, editate de Editura „Basilica” a Patriarhiei Române, de Editura Institutului Biblic și de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române și de Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei, cu prilejul anului comemorativ-omagial al Sfântului Vasile cel Mare și al celorlalți Sfinți Capadocieni.

Anul acesta, 77 de studenți de la cele trei specializări, au absolvit cursurile Facultății de Teologie Ortodoxă din Oradea.

Biroul de Presă al Episcopiei Oradiei

Comentarii Facebook


Știri recente