Cerc pastoral-misionar la Parohia Vladimirescu

Parohia Vladimirescu a găzduit duminică, 14 noiembrie, întâlnirea preoților din Cercul pastoral-misionar VI – Vladimirescu, coordonat de părintele Petru Bercean, din încredințarea Înaltpreasfințitului Timotei, Arhiepiscopul Aradului, informează „Ziarul Lumina”, Ediția de Banat. În debutul întâlnirii, preoții prezenți au săvârșit în sobor slujba Vecerniei, în prezența unui mare număr de credincioși. În cadrul Vecerniei, părintele Adrian Murg de la Parohia Horia a rostit un cuvânt de învățătură despre criza de identitate spirituală, în special în rândul tinerilor. Tema dezbătută în cadrul cercului pastoral s-a intitulat ‘Tineretul, încotro?’ și a fost prezentată de către coordonator.

S-a abordat problema nevoii de modele pozitive pentru tinerii care sunt o pradă ușoară tentațiilor și duhului vremii. Discuțiile purtate, deosebit de interesante, instructive și actuale, s-au derulat într-o atmosferă elevată și constructivă.

O agapă frățească a încheiat o seară duhovnicească la care au participat cu idei, propuneri și sugestii toți cei prezenți.

Comentarii Facebook


Știri recente